16 Aralık 2010 Perşembe

Nikon D60

Bu soğukta da dondurma yenmez ama! Ben yemeye çalışıyorum. Ders yapmamak için bulduğum absürd yöntemlerden biri daha işte..


Alın size Nikon D60' ın görüntü kalitesi..Fotoğraflar İsveçin en meşhur botanik bahçesinden..Göteborg Botanik Bahçesi Avrupa'nın sayılı botanik bahçelerinden biri olarak bilinmekte.






Son günlerdeki tek eğlencem girdiğim mülakatlardaki insan kaynaklarına verdiğim tuhaf yanıtlar..Hemde çok tuhaf yanıtlar..

Alakasız pozisyonlara başvurmak ve görüşmeye gitmek bazen insan kaynaklarına kendinizi göstermenin en kestirme yolu.. Her türlü yeteneğinizide ortaya koysanız müdürlerin ileriyi görmekten uzak ve profesyonel olmayan yaklaşımları birer talihsizlik örneği. Kesinlikle bana uygun olmayan bir pozisyon için inatla sizi buraya düşünüyoruz dendi. Hemen ardından bu şirkete girdiğiniz takdirde 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz diye soran müdüre ''Sizin koltuğunuzda!!! Sizi yönetiyorum!!! '' diye cevap vermem kadını şoka soktu..Zıvanadan çıkmıştım bikere.. Müdürün yüzünde gördüğüm ifade şahaneydi ve kesinlikle haketmişti !!!

Ondan önceki başka bir mülakatta ise soru: metroda  bir göçük oluşur ve metroda mahsur kalan genç çift, yaşlı çift, kalp cerrahı, kalp hastası, bilim adamı, zengin bir iş adamı ve şizofreni hastasını hangi sırayla kurtarırsınız idi..Hiç bu kadar bunalmamıştım..Etrafta borsacılar, bankacılar, tahvil bono sermaye absürd şeyler mırıldanıyorlar.. 
Sigorta sektörü.. Salondaki tek bilim adamıyım.. Kısacası  Dam üstünde saksağan!


Cevap sırası bana geldiğinde başımı önce biraz sola doğru büktüm..Ardından hafif bir tebessümle cevepladım
Önce şizofreni hastası ile hamileyi çıkarırım dedim..Salonda bir afallama oldu..İnanın yüz ifadeleri görülmeye değerdi..
Sigorta umrumda bile değildi! Modern köle arıyorlardı..
Her neyse biraz sıkılıyorum sanki..
Eğlence arıyorum kendime..
Yada huzurumu kaybettim ve sanırım onu bulmak için yanlış yere bakıyorum..

2 yorum:

  1. Beautiful pictures, however I didn't understand a word. ^_^

    YanıtlaSil
  2. wow, i really, really love your photos!
    you think i will follow you, do you want to follow me, too? i write in german and in englisch on my blog :)
    love
    lisa xx

    http://avec-passion.blogspot.com/

    YanıtlaSil